Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Stiri Online - Bloguri romanesti - Tolo

 
Tolo

Blogul "Tolo"

Website: http://www.tolo.ro

Blog inscris in categoria Sport in judetul Bucuresti

Descriere:
Tolo.ro - Catalin Tolontan - Blog de jurnalist: sport si stiri din media

adauga un blog

Ultimele postari din blogul Tolo de azi - Blog Tolo online


În curând, Gabi Firea va închide Bucureștiul pentru că nu-l poate gestiona

Când, în februarie 2016, a venit direct din televizor și a anunțat că va candida la Primărie, Gabi Firea a uitat să spună bucureștenilor că le va cheltui banii împreună cu nașul său de cununie, Gigi Becali.

Care naș a [...]

Articolul În curând, Gabi Firea va închide Bucureștiul pentru că nu-l poate gestiona apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Linkuri Sponsorizate

Medicul care a uitat două foarfeci într-o femeie a pierdut luni un proces după ce o altă pacientă l-a dat în judecată pentru că a găsit ”două conglomerate de fire de sutură”!

În apărarea lor, Colonelul Gheorge Ștefan și spitalul Militar din Constanța au dat vina pe viciile materialelor medicale și pe infecțiile nosocomiale. Instanța a decis însă, pe 6 noiembrie 2018, că spitalul și chirurgul sunt vinovați pentru suferința bolnavei. Sentința [...]

Articolul Medicul care a uitat două foarfeci într-o femeie a pierdut luni un proces după ce o altă pacientă l-a dat în judecată pentru că a găsit ”două conglomerate de fire de sutură”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Investigația Libertății se confirmă: șeful Corpului de Audit al Ministrului Sorina Pintea declarat, azi, incompatibil de către ANI!

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Într-un comunicat oferit azi publicului, Agenția Națională de Integritate anunță că  ”CONSTANTINESCU MIHAI, Șef Serviciu Audit Public în cadrul Ministerului Sănătății, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 06 iunie 2017 – 05 [...]

Articolul Investigația Libertății se confirmă: șeful Corpului de Audit al Ministrului Sorina Pintea declarat, azi, incompatibil de către ANI! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Directorul medical al Spitalului Militar din Constanța a uitat două foarfeci de 16 cm în abdomenul unei paciente de 61 de ani!

Libertatea publică azi două cazuri care au afectat definitiv viața unor paciente. În timpul unei manevre chirurgicale greșite, constănțeanca A.D. suferă o hemoragie masivă. Ca să fie salvată, după câteva săptămâni i se scoate un rinichi, iar familia susține că [...]

Articolul Directorul medical al Spitalului Militar din Constanța a uitat două foarfeci de 16 cm în abdomenul unei paciente de 61 de ani! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Ziariști și procurori în cazul Valizei Teldrum

UPDATE: Vă recomand și articolele de opinie al Oanei Costea și cel al lui PAH pe aceeași temă.

Astăzi, pe libertatea.ro, pentru scurt timp a fost publicat un articol care despica firul în patru în privința riscurilor legale pe care [...]

Articolul Ziariști și procurori în cazul Valizei Teldrum apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Trei ani de la incendiul Colectiv – „Luptați pentru viața voastră!”

Câteva zile imediat după ”Colectiv” noi, vorbesc în numele echipei de investigații a Gazetei, al nimănui altcuiva, am fost narcotizați de sentimentul general ”Lăsați spitalele să-și facă treaba!”.

Și permiteți guvernului să acționeze, că știe ce face!

Apoi au [...]

Articolul Trei ani de la incendiul Colectiv – „Luptați pentru viața voastră!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Trei ani de la incendiul din Colectiv: ”Jur să spun adevărul, așa să-mi ajute Dumnezeu!”. Cum se contrazic martorii din dosarul Hexi Pharma!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Un nou termen din dosarul Hexi Pharma a avut loc ieri, la Tribunalul București.

În sala de pe cheiul Dâmboviței, ”fostul magazin Junior”, cum știu bucureștenii locul, e puțină lume.

Încăperea se [...]

Articolul Trei ani de la incendiul din Colectiv: ”Jur să spun adevărul, așa să-mi ajute Dumnezeu!”. Cum se contrazic martorii din dosarul Hexi Pharma! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Ministerul Justiției recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!

 

 

Azi expunem cifrele oficiale ale violatorilor, agresorilor sexuali și ale corupătorilor de minori declarați vinovați, dar care n-au făcut o zi de închisoare! La fiecare pedofil pedepsit cu temnița, încă trei au beneficiat de verdict cu suspendare sau [...]

Articolul Ministerul Justiției recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Macazul defect și Revoluția de la metrou

Imagini filmate de un cititor Libertatea la Stația Piața Victoriei, azi, ora 8:30

 

”La ora 08:20, în apropierea stației de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz”.

Așa sună explicația lapidară a Metrorex pentru haosul stârnit azi dimineață [...]

Articolul Macazul defect și Revoluția de la metrou apare prima dată în Cătălin Tolontan.

Procesul „Colectiv” – După ce s-au folosit de imaginea lui la tragedie, Arafat spune, prin avocat, adevărul: ISU cere în instanță expertiză ”pentru că infecțiile nosocomiale din spitale au contribuit la decesul răniților”!

Lovitură de teatru la termenul de ieri al procesului ”Colectiv”.

Jurnaliștii Adriana Oprea și Răzvan Luțac au relatat pentru Libertatea din sala de judecată că ISU București-Ilfov (ISUBIF) a solicitat judecătorului Mihai Bălănescu să admită noi expertize și probe care [...]

Articolul Procesul „Colectiv” – După ce s-au folosit de imaginea lui la tragedie, Arafat spune, prin avocat, adevărul: ISU cere în instanță expertiză ”pentru că infecțiile nosocomiale din spitale au contribuit la decesul răniților”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.


prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din 2018-11-15
Dolar
0.1487 RON
Euro
4.6635 RON

curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!