Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Stiri Online - Bloguri romanesti - Vodafone

 
Vodafone

Blogul "Vodafone"

Website: https://www.vodafone.ro

Blog inscris in categoria Telecomunicatii in judetul Bucuresti

Descriere:
Vodafone este cea mai valoroasa si inovativa companie de comunicatii din lume.

adauga un blog

Ultimele postari din blogul Vodafone de azi - Blog Vodafone online


Vodafone România deschide precomenzile pentru iPhone Xs și iPhone Xs Max
București, 21 septembrie 2018 – Vodafone România oferă noile produse Apple începând din 21 septembrie, iPhone Xs și iPhone Xs Max, cele mai avansate smartphone-uri iPhone de până acum, precum și iPhone XR, oferind astfel cele mai noi inovații iPhone pentru mai mulți oameni.

Linkuri Sponsorizate

Centrul de transfuzie sangvină Ploiești a fost modernizat prin programul „O șansă pentru viață” sprijinit de Fundația Vodafone România
București, 20 septembrie 2018 – Centrul de transfuzie sangvină Ploiești a fost modernizat în cadrul etapei 2017-2018 a programului „O șansă pentru viață”, derulat prin parteneriatul Fundației Vodafone România cu Asociația React. Proiectul de modernizare a centrului din Ploiești a inclus renovarea spațiilor care acoperă traseul donatorului, cabinetele de consultații și zonele dedicate activităților suport, având o suprafață totală de aproape 1.700 de mp, precum și dotarea cu mobiler medical pentru sala de așteptare. Finanțarea acordată de Fundația Vodafone România în acest proiect este de aproape 150.000 de lei.

Vodafone România este prima rețea mobilă din țară care oferă acoperire națională pentru servicii NarrowBand-IoT
București, 19 septembrie 2018 – Vodafone este prima rețea NB-IoT din România cu acoperire națională pregătită să ofere companiilor posibilitatea de a beneficia de o gamă largă de soluții și de aplicații menite să îmbunătățească si să eficientizeze procesele de afaceri. Această premieră națională vine la scurt timp după un test de succes al tehnologiei NB-IoT realizat de către Vodafone România și OMV Petrom pe echipamente situate în proximitatea sondelor în producție, în zone izolate, fără acces la internet si fără acoperire GSM.

Finanțare de 220.000 de euro pentru educația copiilor cu risc de abandon școlar din mediul rural
București, 13 septembrie 2018 – Fundația Vodafone România va continua sprijinul asigurat pentru activitatea a 13 centre de tip „Școală după Școală” din localități rurale și orașe mici, printr-o nouă finanțare anuală, de 220.000 de euro. Suma este acordată în cadrul celei de a patra ediții a programului strategic național „Investiție în Mediul Rural”, care se va derula în perioada septembrie 2018 – iulie 2019. În total, 500 de copii vor beneficia de activitățile celor 13 centre, aflate în 12 județe din țară.

Vodafone România introduce în oferta de terminale Huawei Mate 20 Lite
București, 10 septembrie 2018 – Huawei Mate 20 Lite este disponibil pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro. Cel mai recent smartphone al producătorului chinez este disponibil în trei variante de culoare, albastru, negru și auriu și dispune de sistem de operare Android 8.1 Oreo.

Centrul de Transfuzie Sangvină Argeș a fost modernizat prin programul „O șansă pentru viață” sprijinit de Fundația Vodafone România
București, 30 august 2018 – Centrul de Transfuzie Sangvină Argeș, aflat în Pitești, a fost modernizat în cadrul etapei 2017-2018 a programului „O șansă pentru viață”, derulat prin parteneriatul Fundației Vodafone România cu Asociația React. Proiectul de modernizare a inclus renovarea principalelor spații care acoperă traseul donatorului și dotarea cu mobilier medical. În cadrul aceluiași proiect, Laboratorul de Transfuzie Sangvină Câmpulung a fost dotat cu mobiler și cu o centrală termică. Finanțarea totală acordată de Fundația Vodafone România pentru cele două unități a fost de peste 95.000 de lei.

Tratamentul pentru 200 de copii insulino-dependenți va fi gestionat în premieră cu ajutorul Inteligenței Artificiale
Noua aplicație este o premieră în domeniul tratamentului diabetului insulino-dependent din România și face parte dintr-un sistem de telemedicină unic în țară, care permite renunțarea la testele zilnice prin înțepătură, necesare pentru determinarea glicemiei. Procesul de implementare este supervizat de un medic diabetolog care va urmări optimizarea aplicației. Noul sistem este dezvoltat în cadrul primului Centru de telemedicină în diabetul pediatric din România. Proiectul care include dezvoltarea aplicației a primit o finanțare din partea Fundației Vodafone România de 414.000 de lei și reprezintă a patra etapă a parteneriatului cu Asociația Sprijin pentru Diabet. În această etapă, vor fi în continuare sprijinite activitățile derulate până acum, care acoperă monitorizarea copiilor aflați în evidența centrului, prin soluția de telemedicină, activitățile de educație terapeutică și alte acțiuni suport.

Peste 5.000 de persoane din întreaga țară au făcut 25.000 de apeluri la Telefonul Vârstnicului
București, 21 august 2018 - Telefonul Vârstnicului, prima linie telefonică gratuită și confidenţială, dedicată persoanelor de peste 65 de ani, a înregistrat 25.000 de apeluri și peste 5.000 de apelanți unici, de la lansare, în 2015, până în prezent. Serviciul telefonic este un proiect al Fundației Principesa Margareta a României sprijinit de Fundația Vodafone România prin programul „Connecting for Good” cu o finanțare de peste 100.000 de euro.

Clienții Vodafone România sub 26 de ani pot câștiga excursii în Bali Havana Hong Kong Dubai Barcelona sau Paris în campania Shake the World
București, 20 august 2018 – Clienții persoane fizice ai Vodafone România cu vârste sub 26 de ani pot câștiga excursii și premii instant oferite de partenerii participanți în noua versiune a aplicației Vodafone Shake, în cadrul campaniei „Shake the World”. Campania se adresează atât abonaților, cât și utilizatorilor Cartelei Vodafone. Noul concept permite clienților să călătorească virtual către o destinație pe care și-o aleg, acumulând kilometri în cont de fiecare dată când folosesc beneficiile gratuite disponibile în aplicație. Când sosesc virtual la destinație, primesc un premiu pe loc și o șansă la tragerea la sorți pentru o excursie de două persoane către destinația aleasă dintre cele șase opțiuni oferite de aplicație: Bali, Havana, Hong Kong, Dubai, Barcelona și Paris. Campania „Shake the World” se desfășoară până pe 11 octombrie 2018.

Clienții Vodafone România pot câștiga vacanțe în Dubai, la Burj Al Arab Jumeirah
București, 16 august 2018 – Vodafone și Huawei au lansat „Zoom in Dubai”, o campanie care oferă clienților șansa de a câștiga vacanțe în Dubai. Până pe 17 octombrie 2018, toți clienții persoane fizice care achiziționează un Huawei P20 Pro din orice canal de vânzare al Vodafone România pot participa la tragerea la sorți pentru o experiență unică de 5 stele în Dubai, la Burj Al Arab Jumeirah.

Noul Samsung Galaxy Note9 este disponibil pentru precomandă la Vodafone România
București, 10 august 2018 – Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note9, cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean. Noul model, lansat oficial aseară la New York, este disponibil pentru clienții Vodafone România în trei culori, Lavender Purple, Midnight Black, Ocean Blue, și are un S Pen complet redefinit care va permite utilizatorilor efectuarea de fotografii de tip „selfie” mult mai ușor. De asemenea, utilizatorii pot utiliza stylus-ul pentru a derula paginile din prezentări.

Vodafone România o numește Director de Resurse Umane pe Fragiski Melissa începând cu 3 septembrie 2018
București, 7 August 2018 – Fragiski Melissa, Director de Resurse Umane în cadrul Vodafone Grecia, este desemnată, începând cu data de 3 septembrie 2018, Director de Resurse Umane și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Fragiski Melissa îl va înlocui pe Florin Petrescu, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii septembrie 2018, odată cu încheierea mandatului său.

34 de profesori și specialiști în educație din ONG-uri au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor prin programul Investiție în Mediul Rural
Bucureşti, 7 august 2018 – 34 profesori și specialiști în educație din ONG-uri au absolvit în acest an cursuri speciale de formare adaptate la nevoile actuale ale copiilor, prin ediția 2017-2018 a programului strategic național „Investiție în Mediul Rural”. Participanții la sesiunile de formare, bazate pe metode moderne de structurare și livrare a conținutului, sunt implicați în activitatea a 13 centre sociale de tip „Școală după școală” finanțate de Fundaţia Vodafone România în cadrul celei de-a treia ediții a acestui program. Printre temele acoperite s-au aflat dezvoltarea aptitudinilor de comunicare expresivă în lucru cu copiii și folosirea metodelor moderne nonformale de educație expresivă.

Vodafone România introduce în oferta de terminale BlackBerry KEY2
București, 31 iulie 2018 – BlackBerry KEY2 este disponibil pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro. Noul smartphone oferă o evaluare generală a securității dispozitivului, precum și o modalitate simplă de a vedea modul în care aplicațiile pot accesa datele personale. Mai mult decât atât, terminalul are mai multe specificații de securitate de ultimă generație, cum ar fi noul browser de internet Firefox Focus, dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2018
București, 25 iulie 2018 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2018, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.


prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din 2018-09-25
Dolar
0.1414 RON
Euro
4.6603 RON

curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!