Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Stiri Online - Bloguri romanesti - Vodafone

 
Vodafone

Blogul "Vodafone"

Website: https://www.vodafone.ro

Blog inscris in categoria Telecomunicatii in judetul Bucuresti

Descriere:
Vodafone este cea mai valoroasa si inovativa companie de comunicatii din lume.

adauga un blog

Ultimele postari din blogul Vodafone de azi - Blog Vodafone online


A fost realizată montarea infrastructurii de bază pentru instalația electrică a noii Secții de terapie intensivă nou-născuți Constanța
București, 16 mai 2018 – Proiectul renovării și modernizării Secției de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Clinic de Urgență Constanța marchează parcurgerea unei noi etape, cea în care a fost montată infrastructura de bază pentru instalația electrică. De asemenea, a fost refăcută șapa pe întreaga suprafață de 800 mp a noii secții. Proiectul de la Constanța este realizat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone Romȃnia, care asigură coordonarea lucrărilor de construcții și de amenajare, precum și finanțarea acordată în cadrul parteneriatului cu asociațiile Dăruiește Aripi și Inima Copiilor.

Linkuri Sponsorizate

Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru anul fiscal 2017-2018, încheiat la 31 martie 2018
București, 15 mai 2018 - Vodafone România anunță indicatorii financiari principali pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2018, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

Vodafone România anunță câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 din cadrul campaniei aniversare
București, 14 mai 2018 – Vodafone România anunță că Ionuț Gabriel Bahnea, în vârstă de 31 de ani, din județul Giurgiu, a câștigat al doilea Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro, în urma tragerii la sorți din 19 aprilie 2018 și a finalizării procesului de confirmare prevăzut în regulamentul campaniei „Vodafone te sărbătorește”. Acesta a intrat în tragerea la sorți cu 66 de bilete.

Clienții Vodafone România primesc bonusuri de date în funcție de traficul consumat de orice utilizator de date mobile, indiferent de rețea
București, 14 mai 2018 – Vodafone România le oferă tuturor clienților persoane fizice, abonați sau utilizatori ai serviciilor preplătite, posibilitatea de a primi bonusuri de date în rețeaua Supernet 4.5G, calculate în funcție de traficul de date înregistrat atât de ei înșiși, cât și de alți utilizatori, indiferent de rețeaua în care se află aceștia. Oferta permite clienților Vodafone să acumuleze bonusuri utilizând aplicația NetPrimesti, disponibilă în Google Play și App Store.

Telefonul Vârstnicului a înregistrat în luna aprilie un număr record de 1.200 de apeluri, primite de la 450 de persoane
București, 10 mai 2018 - Telefonul Vârstnicului, prima linie telefonică gratuită, confidenţială, dedicată persoanelor de peste 65 de ani, a înregistrat un record al numărului de apeluri în luna aprilie, când au avut loc peste 1.200 de interacțiuni telefonice inițiate de 450 de persoane care au sunat la numărul dedicat. De la lansarea liniei de ajutor pentru vârstnici până acum, au avut loc peste 21.000 de interacțiuni telefonice, gestionate de operatori specializați.

Vodafone își va întări poziția pe segmentul de servicii convergente prin achiziționarea UPC România
București, 9 mai 2018 – Vodafone Group Plc a semnat un acord pentru preluarea operațiunilor Liberty Global din România, Germania, Republica Cehă și Ungaria, în urma unei tranzacții cu o valoare totală de 18,4 miliarde de euro, ce face parte din strategia companiei de a investi semnificativ în convergență în țările din Europa în care operează.

Sistemele Vodafone România pentru plata tarifelor de trecere a podurilor peste Dunăre au funcționat permanent în parametri normali în data de 1 mai 2018
București, 4 mai 2018 – Investigațiile tehnice efectuate de Vodafone România privind imposibilitatea utilizatorilor săi de a plăti prin SMS tariful de trecere a podurilor de la Fetești și Cernavodă în data de 1 mai 2018, între orele 19.00 și 20.38, au arătat că sistemele Vodafone Romania au funcționat permanent în parametri normali.

Vodafone este partener premium al celei mai mari companii de sporturi electronice din lume, ESL, și lansează platforma PlayFaster
București, 3 mai 2018 – Vodafone a devenit partener premium al ESL, cea mai mare companie de sporturi electronice din lume, și va sponsoriza cele mai importante evenimente ESL, Intel® Extreme Masters, ESL One și ESL Pro League. Sporturile electronice înregistrează cea mai rapidă creștere în rândul sporturilor internaționale, turneele ESL desfășurându-se în arene din întreaga lume, în care cei mai buni jucători și echipe la nivel mondial concurează în fața unei audiențe live care însumează milioane de fani.

Utilizatorii aplicației My Vodafone primesc zilnic un Samsung Galaxy S9 cu un abonament gratuit pentru un an, precum și diverse alte premii
București, 23 aprilie 2018 – Campania „Vodafone te sărbătorește” continuă prin răsplătirea tuturor utilizatorilor aplicației My Vodafone - clienți persoane fizice care utilizează cartele preplătite și abonamente Vodafone, persoane juridice, precum și utilizatori ai altor rețele mobile – cu un Samsung Galaxy S9 pe zi împreună cu un abonament Super Red 30 gratuit pentru un an, precum și cu diverse alte premii zilnice.

Tragerea la sorți pentru câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 va fi organizată pe 19 aprilie și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Vodafone România
București, 19 aprilie 2018 – Vodafone România va organiza tragerea la sorți pentru câștigătorul celui de-al doilea Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro pe 19 aprilie, de la ora 15:00.

460 de copii din comunități defavorizate aflate în 12 județe au ajuns la o frecvență școlară de aproape 100% și rezultate mai bune prin programul „Investiție în Mediul Rural”
Bucureşti, 18 aprilie 2018 – 460 de copii care au beneficiat de suport în 13 centre sociale de tip „Școală după Școală”, finanțate în cadrul celei de-a treia ediții a programului strategic național „Investiție în Mediul Rural” al Fundaţiei Vodafone România, și-au îmbunătățit substanțial frecvența școlară și rezultatele obținute, ajungând, în primul semestru al anului școlar 2017 – 2018, la o prezență de aproape 100% la ore

Vodafone România anunță câștigătorul primului Audi RS5; al doilea va fi acordat după o nouă tragere la sorți
București, 17 aprilie 2018 – Vodafone România anunță că Alexandru Ștefan Murariu, în vârstă de 26 de ani, din județul Constanța, a câștigat primul Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro, în urma tragerii la sorți din 12 aprilie 2018 și a finalizării procesului de confirmare prevăzut în regulamentul campaniei „Vodafone te sărbătorește”. Alexandru Ștefan Murariu a intrat în tragerea la sorți cu 53 de bilete.

Vodafone România oferă companiilor acces la cele mai folosite aplicații de business, fără a consuma date din abonament
București, 16 aprilie 2018 – Vodafone România lansează noi opțiuni dedicate companiilor care le permit clienților noi și celor existenți să folosească aplicații de business fără a consuma traficul de date inclus în abonament. Noua ofertă include trei categorii de aplicații de business care pot fi activate împreună sau individual, ce acoperă cele mai folosite aplicații de e-mail, stocare sau transfer de fișiere, precum și hărți online. Oferta este disponibilă pentru toate tipurile de abonamente de voce și date mobile și pentru toate companiile din România, indiferent de numărul de angajați și de industrie.

Vodafone România va organiza o nouă tragere la sorți pentru campania „Vodafone te sărbătorește” și va oferi încă un Audi RS5 Coupé
București, 14 aprilie 2018 – Vodafone România va organiza o nouă tragere la sorți pentru marele premiu al campaniei „Vodafone te sărbătorește”, în urma căreia va oferi încă un Audi RS5 Coupé, în valoare de 129.000 de euro.

Peste 150 de copii insulino-dependenți beneficiază de monitorizare continuă a glicemiei prin primul Centru de telemedicină în diabetul pediatric din România
București, 11 aprilie 2018 – Peste 150 de copii cu diabet insulino-dependent din 27 de județe ale țării beneficiază, începând din august 2017, de monitorizare modernă cu ajutorul unui sistem de telemedicină unic în România, care permite renunțarea la testele zilnice prin înțepătură, necesare pentru determinarea glicemiei. Soluția, care reprezintă o inovație la nivel internațional, a fost implementată în cadrul primului Centru de telemedicină în diabetul pediatric din România, dezvoltat de Asociația Sprijin pentru Diabet. Proiectul a primit sprijin din partea Fundației Vodafone România, prin programul „Connecting for Good”, în achiziționarea și utilizarea echipamentelor de monitorizare, finanțarea acordată ridicându-se la peste 270.000 lei.


prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din

 

 

NU EXISTA INFORMATII VALUTARE !

 

 


curs de schimb valutar     convertor valutar
 Stirile cele mai comentate

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!