Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Stiri Online - Bloguri romanesti - Vodafone

 
Vodafone

Blogul "Vodafone"

Website: https://www.vodafone.ro

Blog inscris in categoria Telecomunicatii in judetul Bucuresti

Descriere:
Vodafone este cea mai valoroasa si inovativa companie de comunicatii din lume.

adauga un blog

Ultimele postari din blogul Vodafone de azi - Blog Vodafone online


400 de copii din întreaga țară vor beneficia anual de tratamente la cele mai înalte standarde în cadrul Secției ORL a Spitalului Dr. Victor Gomoiu București
București, 19 octombrie 2017 – Blocul operator al Secției ORL a Spitalului Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu a fost dotat cu aparatură medicală de ultimă generație care va ușura munca medicilor, va asigura un nivel și mai bun al actului medical și va reduce timpul de așteptare al pacienților.

Linkuri Sponsorizate

Vodafone România are cea mai rapidă rețea de date mobile, potrivit testelor de viteză Ookla efectuate în trimestrul trei din 2017
București, 16 octombrie 2017 – Vodafone România are cea mai rapidă rețea de comunicații de date mobile din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de comunicații de date mobile din România în trimestrul trei al anului 2017 cu ajutorul Speedtest® by Ookla®, cea mai populară aplicație de testare și analizare a vitezei de internet din lume. Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori pe conexiuni 4G arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de încărcare a datelor mobile precum și cea mai mică latență de transmisie a datelor mobile.

Fundația Vodafone România a anunțat stadiul lucrărilor de renovare a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți Constanța
București, 13 octombrie 2017 – Fundația Vodafone România a anunțat stadiul lucrărilor de renovare a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți Constanța, acesta fiind cel mai important proiect finanțat de fundație în anul 2017. Anunțul a fost făcut în cadrul Galei Anuale a Fundației Vodafone România, care a marcat 19 ani de activitate a fundației. Conform anunțului, lucrările de demolare a vechii secții sunt deja efectuate în proporție de peste 50%, următoarea etapă fiind refacerea pereților de compartimentare a spațiului. În paralel, echipa proiectului va finaliza achiziția echipamentelor necesare asigurării condițiilor optime pentru pacienți și pentru organizarea actului medical.

Vodafone România oferă companiilor lățime de bandă dedicată cu viteze de până la 1Gbps prin noile servicii de internet prin fibră optică
București, 11 octombrie 2017 – Vodafone România lansează o nouă ofertă de servicii de internet prin fibră optică pentru companii, prin care garantează utilizatorilor lățime de bandă dedicată ce asigură viteze de până la 1Gbps atât pentru download, cât și pentru upload, indiferent de gradul de încărcare a rețelei. Soluția este destinată companiilor din toată țara, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate.

200 de persoane în vârstă din regiunea județului Bacău vor beneficia de monitorizare și asistență permanentă asigurată cu ajutorul tehnologiei
București, 10 octombrie 2017 – În cadrul proiectului „Butonul care salvează vieți”, prin care va fi lansat în regiunea județului Bacău un serviciu inovator, integrat, de teleasistență și telemonitorizare medicală permanentă, 200 de persoane în vârstă din orașele Buhuși și Bacău, precum și din zonele limitrofe, vor beneficia de servicii îmbunătățite de îngrijire și asistență medicală la domiciliu.

Vodafone România lansează o campanie de repoziționare de brand
București, 5 octombrie 2017 – Vodafone România lansează o campanie pentru a comunica noua poziționare de brand ca parte a repoziționării Grupului Vodafone.

Aproape 3.000 de persoane au făcut peste 14.500 de apeluri la Telefonul Vârstnicului
Bucureşti, 4 octombrie 2017 – De la finalul anului 2015, momentul când a fost lansat, până acum, Telefonul Vârstnicului, primul serviciu de asistență telefonică gratuită dedicat persoanelor de peste 65 de ani, a înregistrat peste 14.500 de apeluri, primite de la aproape 3.000 de persoane din întreaga țară. Din totalul beneficiarilor acestui serviciu, peste 60% au fost femei. Cea mai mare parte a celor care au sunat pe acest număr provin din București și alte orașe mari (peste 60%). Structurate pe regiuni, rezultatele arată că cele mai multe solicitări au fost primite din București, Transilvania și Muntenia.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile în oferta Vodafone România
București, 29 septembrie 2017 – iPhone 8 și iPhone 8 Plus, cele mai recente produse Apple, sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro începând de vineri, 29 septembrie.

Barometrul IoT efectuat de Vodafone relevă că numărul de proiecte Internet of Things la scară largă s-a dublat în ultimul an
București, 28 septembrie 2017 – Vodafone a publicat a cincea ediție anuală a Barometrului IoT, cel mai important studiu global privind investițiile și inovația în domeniul Internet of Things.

Alte 1.200 de consultații la distanță gratuite pentru pacienții din zona rurală, efectuate cu ajutorul telemedicinei
București, 27 septembrie 2017 – Soluția de telemedicină dezvoltată pentru pacienții din zonele rurale dezavantajate din județele Timiș și Caraș-Severin a fost extinsă și la cele două spitale orășenesti din Sânnicolau Mare, respectiv Deta. Această acțiune reprezintă a doua etapă a proiectului dezvoltat de Fundația de Ajutor Medical Profilaxis în regiune, fiind finanțată de Fundația Vodafone România, prin programul Connecting for Good, cu 225.000 de lei. Bugetul total asigurat de Fundația Vodafone România pentru întregul proiect ajunge astfel la aproape 650.000 lei.

500 de copii cu risc de abandon școlar din mediul rural vor fi beneficiarii unei noi runde de proiecte finanțate de Fundația Vodafone România
București, 21 septembrie 2017– În cadrul celei de a treia ediții anuale a Programului Strategic de Investiție în Mediul Rural, Fundația Vodafone România va finanța 13 centre de tip Școală după Școală din localități rurale, dar și orașe mici, aflate în 12 județe din țară. În total, 500 de copii vor beneficia de activitățile acestor centre.

Cu Vodafone Pass, Abonații Vodafone România au acces la aplicațiile de social media, video și muzică fără a consuma traficul din abonament
București, 19 septembrie 2017 - Clienții Vodafone România persoane fizice pot folosi aplicațiile favorite de social media, chat, de streaming video și de muzică fără a consuma traficul de date inclus în abonament, prin opțiunea Vodafone Pass, valabilă pe toată perioada contractuală. Noul portofoliu al operatorului oferă abonamente ce includ Social & Chat Pass și Video Pass, lansate în vara acestui an, și introduce o nouă opțiune, Music Pass. În funcție de valoare, noile abonamente pot include una, două sau toate cele trei opțiuni.

Vodafone România a deschis un nou magazin în centrul Bucureștiului
București, 18 septembrie 2017 – Vodafone România a deschis un nou magazin în București, pe Splaiul Independenței, numărul 1, aliniat conceptului global de design al Grupului Vodafone. În premieră, Vodafone România oferă posibilitatea persoanelor interesate de produsele și serviciile disponibile să-și programeze în prealabil vizita în noul magazin. Astfel, cei care vor opta pentru o programare, care se efectuează pe www.vodafone.ro/magazine, vor fi tratați cu prioritate în momentul în care au ajuns în noul magazin.

Vodafone România începe pre-înregistrarea pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus
București, 15 septembrie 2017 – Din 15 septembrie 2017, Vodafone România începe pre-înregistrarea pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus pentru toți cei interesați să fie printre primii care primesc informații despre disponibilitatea și prețul celor mai recente produse Apple. Noile modele vor fi disponibile în oferta Vodafone România începând de vineri, 29 septembrie.

Peste două treimi dintre școlile din mediul rural se confruntă cu factori de risc educaționali și socio-educaționali
București, 13 septembrie 2017 – Peste două treimi din unitățile de învățământ din mediul rural se confruntă cu cel puţin un factor de risc educațional, cum ar fi rezultate slabe la evaluarea națională, risc de abandon școlar, rate ridicate de absenteism și repetenție, și cu unul sau mai mulți factori de risc socio-educaționali, cum ar fi elevi proveniți din familii dezavantajate economic sau spații și dotări materiale insuficiente, conform studiului "Investiţie în educaţia copiilor din mediul rural", realizat de către Fundaţia World Vision România, la iniţiativa și cu finanțarea Fundaţiei Vodafone România. Studiul este reprezentativ la nivel național și a fost efectuat în perioada februarie - iulie 2017.


prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2017 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din

 

 

NU EXISTA INFORMATII VALUTARE !

 

 


curs de schimb valutar     convertor valutar
Voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului la Spitalul Marie Curie si Penitenciarul de Femei Targsorul Nou
In ultimii patru ani, s-a demonstrat faptul ca misiunea voluntarilor de la Pa...
Un nivel scazut al acestei vitamine creste riscul de infarct, accident vascular si mai mult de 17 forme de cancer
Deficiențele nutriționale pot apărea din mai multe motive, inclusiv a medi...
Zilele Portilor Deschise la Centrul Social de Zi pentru Copii “Sf. Nicolae”
Un nou eveniment social educativ a luat nastere din buna colaborarea a Centru...
Horoscop zilnic, Marti 10.10.2017
Horoscopul zileiHoroscop zilnic Pesti Ai o suma ceva mai mare la dispozi...
Horoscop zilnic, Sambata 14.10.2017
Horoscopul zileiHoroscop zilnic Pesti Priveste cu maxima obiectivitate l...
Horoscop zilnic, Luni 16.10.2017
Horoscopul zileiHoroscop zilnic Pesti Nu-ti propune succese imediate sa...
Horoscop zilnic, Duminica 15.10.2017
Horoscopul zileiHoroscop zilnic Pesti Nu te lasa intimidat de cei care i...
Horoscop zilnic, Marti 17.10.2017
Horoscopul zileiHoroscop zilnic Pesti Apare in preajma ta o persoana ce ...
 Stirile cele mai comentate

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!