Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Ziare Online - Mondene - Vedete

 

facebook
Catalin Cazacu a dat cartile pe fata: Nu exista cineva caruia sa-i dau explicatii acasa!

Marți, 13 Februarie 2018, 11:56
83 vizite - 0 comentarii


E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon, iar cei doi au vorbit pentru prima dată despre ei. În timp ce artista expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.

Cătălin Cazacu a recunoscut apropierea ecidentă de Claudia Pavel, ba chiar a subliniat că nu are de ce să-şi facă griji pentru sentimentele pe care le are faţă de ea, atâta timp cât este un bărbat liber. Înainte să plece din România, motocicilstul s-a tot afişat cu o Ana Roman, o brunetă superbă. Lucrurile între motociclist şi tânără se pare că nu erau foarte bine legate, iar declaraţia lui Cazacu a venit să confirme asta.

exatlon cazacu cream

Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu

"Este evident că există o apropiere între noi. (n.r. Claudia Pavel  Nu este ceva forțat, nimeni nu joacă teatru. Cel puțin eu nu joc. Dacă ea face asta, atunci emrită nu unul, ci trei Oscar-uri. Aici cunoști adevărată față a unui om, adevăratul caracter. Ajungi să observi că îți plac lucrurile astea naturale. Eu o să o pup pe Claudia de câte ori vreau. Eu nu pot pune o definiție acestei povești. Nu știu ce final are. Nu există un început al poveștii. Nu a făcut nimeni nimic, de asta este atât de mișto, pentru că nu știm exact ce este. Claudia nu are de ce să fie acuzată, poate doar că a fost sinceră. Nu există cineva căruia să-i dau explicații acasă, nu am cui să dau explicații aici. Eu sunt singurul în faţa căruia trebuie să mă justific. Ce s-a întâmplat aici sunt niște sentimente mult mai curate decât s-ar putea întâmplă. Am lăsat multe lucruri acasă pe care probabil nu le voi mai găsi, eu m-am schimbat. Eu când am plecat de acasă am plecat dintr-o situație greu de descris. Eu am fost corect față de oamenii care au fost corecți cu mine. Fiind prins în problemele mele, nu am avut timp să-mi fac ordine în viață", a declarat Cătălin Cazacu. 


Stiri despre:   catalin cazacu,  catain cazacu si cream,  catalin cazacu ana roman,  catalin cazacu idila cream,  catalin cazacu iubita oficiala,  ana roman iubita catalin cazacu,  

Autor:    Click.ro

Sursa:   www.click.ro

Aboneaza-te la ultimele stiri prin e-mail

Adresa de e-mail:

 

ecco fashionup depurtat otter mycloset emag flanco

Citeste si:


Stiri Sanatate:

Comentarii
 
Nu exista nici un comentariu la aceasta stire !
 
Adauga un comentariu
 

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Va rugam folositi un limbaj decent !

Cod de securitate:

imagine de securitate
prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din

 

 

NU EXISTA INFORMATII VALUTARE !

 

 


curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!