Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Ziare Online - Mondene - Vedete

 

facebook
Exclusiv! Arsinel a jucat in Spania cu poza Stelei Popescu pe scena. Ce au primit spectatorii

Miercuri, 06 Decembrie 2017, 20:40
124 vizite - 0 comentarii


Alexandru Arșinel (79 de ani) n-a dorit să anuleze, după decesul Stelei Popescu, turneul din Spania, de pe 2 și 3 decembrie, însă de data aceasta zâmbetele românilor din diaspora au fost înlocuite cu lacrimi. După spectacolul din Valencia, un preot a ținut o slujbă pentru Stela și Cristina Stamate, reginele teatrului de revistă, care au încetat din viață luna trecută.

Românii au primit, luna trecută, două mari lovituri: Stela Popescu a încetat din viață pe  26 noiembrie, la vârsta de 81 de ani, iar la o zi distanță s-a stins, la 71 de ani, și buna ei prietenă, Cristina Stamate. Vestea i-a șocat și pe românii din Spania, care o așteptau încă din vară pe Stela, cu spectacolul „E Viva Revista”.

Arșinel și colegii lui de la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase” au plecat totuși la drum, cu inimile cernite de suferință, pentru a onora contractele. Click! a aflat că, cele două mari actrițe au fost comemorate și că show-urile s-au ținut cu pozele lor pe scenă: „Au fost  două reprezentații cu spectacolul “E Viva Revista!” în cadrul Programului “Români pentru români”, inţiat şi organizat de Teatrul de Revistă Constantin Tanase" si Primăria Municipiului Bucureşti în 2017. Vă spunem că au fost săli arhipline şi spectacolele au avut un succes foarte mare! La Valencia  (Complejo Deportivo Cultural Petxina), pe 2 decembrie şi Casa de Cultura Jaime Pastor I Fluixa din Calpe (Alicante), iar pe 3 decembrie în  Regiunea Valencia a avut loc al doilea spectacol cu cea mai mare comunitate de români.

Părintele paroh Dumitru Daniel Toadere de la Parohia Ortodoxă Română din Valencia a ținut o slujbă de pomenire în sală

La aceste specacole a fost prezent si Dragoş Tigău, Consulul Romaniei la Castellon”. Un preot a ținut o slujbă, la finalul spectacolului din Valencia, chiar în sală, în prezenţa artiştilor şi a publicului: ” Părintele paroh Dumitru Daniel Toadere de la Parohia Ortodoxă Română din Valencia şi organizatorii au făcut o slujbă de pomenire în memoria Stelei Popescu și a Cristinei Stamate. S-au împărţit colaci şi coliva tuturor celor prezenţi. Nimeni nu a înlocuit pe Stela şi nici măcar nu s-a pus problema aceasta. Ba mai mult, fotografia actriţei a rămas pe afiş! Alexandru Arșinel a urcat pe scenă, a interpretat în spectacol un monolog şi a susținut un recital muzical. A evocat-o de fiecare dată pe Stela, cu emoţie şi cu lacrimi în ochi, iar la finalul parastasului a interpretat acapella colindul “Ninge iar“, pe versurile lui Aurel Storin. Foarte  emoţionant”, ne-au mai spus apropiații lui Alexandru Arșinel. Din distribuția spectacolului au făcut parte Vasile Muraru, Valentina Fătu, Ana Maria Donosa, Monica Anghel, Luminița Anghel, Nae Alexandru, Cristian Simion, Alexandra Penciu și  Baletul ”Teatrului Tănase”.

Turneul a fost organizat de AROVA - Asociația Românilor din Valencia (condusă de Maria Simona Toadere), prin părintele paroh Dumitru Daniel Toadere din Parohia Ortodoxa Romana din Valencia. La Calpe, Alicante spectacolul a fost organizat de Asociatia de Romani „Arova Calpe” -  familia Florina şi Marius Mohanu”.

Vezi mai multe poze pe: www.click.ro


Stiri despre:   alexandru arsinel,  stela popescu,  spania,  valencia,  teatrul constantin tanase,  

Autor:    Click.ro

Sursa:   www.click.ro

Aboneaza-te la ultimele stiri prin e-mail

Adresa de e-mail:

 

ecco fashionup depurtat otter mycloset emag flanco

Citeste si:


Stiri Sanatate:

Comentarii
 
Nu exista nici un comentariu la aceasta stire !
 
Adauga un comentariu
 

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Va rugam folositi un limbaj decent !

Cod de securitate:

imagine de securitate
prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din 2018-10-17
Dolar
0.1446 RON
Euro
4.6667 RON

curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!