Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Ziare Online - Mondene - Vedete

 

facebook
Justin Theroux, fostul sot al lui Jennifer Aniston, a suferit de ADHD: Imi era imposibil sa ma concentrez

Luni, 16 Aprilie 2018, 10:55
44 vizite - 0 comentarii


Justin Theroux a suferit de ADHD. Ajuns în elita Hollywoodului datorită lui Jennifer Aniston, Justin Theroux s-a pomenit din nou în centrul atenției odată cu divorțul de feblețea americanilor. După șapte ani de relație și trei de căsătorie, în continuare nimeni nu știe cine este Justin cu adevărat. Iată câteva lucruri surprinzătoare despre cel care părea că o vindecase pe Aniston de eșecul în dragoste.

NU IESE FUM FĂRĂ FOC: Nici nu s-a despărțit bine de Jennifer Aniston, că Justin Theroux (46) este cuplat de presă nu cu una, ci cu două femei!Pe de o parte, se spune că actorul a început o relație cu Petra Collins, o fotografă de viitor, căreia i-a dat tag într-o postare pe Instagram, pe de altă parte se zvonește că este îndrăgostit de Alexa Chung, în compania căreia a fost văzut la New York Fashion Week. Se pare că modelul britanic chiar l-a vizitat pe Justin la casa lui din Hamptons și singurul motiv pentru care acesta preferă deocamdată discreția ar fi că așteaptă finalizarea divorțului.

ADORĂ SPORTUL ȘI NEW YORKUL: Cum își reface actorul viața după divorțul de Jennifer? În primul rând, merge zilnic la sală, unde petrece o oră făcând în special box. Dintotdeauna un fan al sportului, se pare că Justin a lăsat-o mai moale cât a fost cu Jennifer, din cauza stilului de viață al acesteia. Conform unei surse din anturajul său, „Jennifer cerea de fiecare dată să meargă cu mașina, iar pe Justin îl scotea din sărite treaba asta. Pe soare sau ninsoare, el nu renunța niciodată la bicicletă, așa că acum, după despărțire, e din nou în elementul lui“. Ce-i drept, la scurt timp după confirmarea separării, Theroux a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba relaxat cu bicicleta prin New York. Spirit liber, urban, actorul are în New York un apartament pe care îl iubește, despre care se spune că ar fi fost motiv de divorț. În vreme ce acesta prefera apartamentul din New York, Jen îl presa să locuiască împreună în LA, la vila lor din Bel Air, în valoare de 21 de milioane de dolari.

E SCENARIST DE ELITĂ

Deși Justin Theroux a devenit un nume cunoscut abia când a început relația cu Jennifer Aniston, acesta activează de mulți ani în industria cinematografică, actoria reprezentând doar o mică parte a abilităților sale. Primul său rol notabil a fost în celebrul „Mulholland Drive“, al lui David Lynch, și nu putem trece mai departe fără să menționăm că a avut o apariție și în „Sex and the City“. Pentru cei care îl cunosc drept „domnul Aniston“, se pare că actorul este un scenarist apreciat la Hollywood, el fiind cel care a scris „Furtună Tropicală“, comedia cu Ben Stiller, „Zoolander 2“, dar și „Iron Man 2“. În plus, familia lui face parte dintr-o elită intelectuală, în frunte cu unchiul său, scriitorul Paul Theroux, autor apreciat al numeroase cărți.

A SUFERIT DE ADHD: Talentul de scriitor e cu atât mai surprinzător cu cât Justin Theroux s-a luptat în prima parte a vieții atât cu dislexia, cât și cu bine-cunoscutul ADHD. Până în liceu, nu reușise să citească o carte cap-coadă. În școala primară, simplul fapt de a citi un fragment în fața clasei i se părea o adevărată tortură, o situație umilitoare. „Sufeream de hiperactivitate cronică și îmi era imposibil să mă concentrez la ceva. Dacă eram pus să citesc vreun pasaj, vedeam în fața ochilor doar un zid alb. Chiar și acum, citesc foarte încet“, mărturisea actorul într-un interviu.


Stiri despre:   justin theroux,  justin theroux a suferit de adhd,  cine este justin theroux,  

Autor:    Viva.ro

Sursa:   www.viva.ro

Aboneaza-te la ultimele stiri prin e-mail

Adresa de e-mail:

 

ecco fashionup depurtat otter mycloset emag flanco

Citeste si:


Stiri Sanatate:

Comentarii
 
Nu exista nici un comentariu la aceasta stire !
 
Adauga un comentariu
 

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Va rugam folositi un limbaj decent !

Cod de securitate:

imagine de securitate
prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din 2018-10-18
Dolar
0.1445 RON
Euro
4.6658 RON

curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!