Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Ziare Online - Actualitate - Social

 

facebook
Pacientii de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Marie Curie au primit daruri de la voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului

Miercuri, 06 Septembrie 2017, 10:55
326 vizite - 0 comentarii


Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au desfăşurat, marţi, o nouă acţiune social filantropică la Spitalul de copii Marie Curie, din Capitală. O echipă de voluntari, alcătuită de către părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru, a mers la micuţii aflaţi la Secția de Terapie Intensivă a spitalului şi le-a oferit acestora produse de strictă necesitate, cum ar fi: pampers, produse de igienă (șampon, ulei de bebeluș, săpun), dar și hăinuțe pentru anotimpul rece. 

Şeful secţiei Terapie Intensivă nou-născuţi de la Marie Curie, dr. Cătălin Carstoveanu, le-a mulţumit voluntarilor şi iniţiatorului acţiunii, pr. Ciprian Grădinaru, şi a povestit despre situaţia tragică a unora dintre pacienţi care din cauza problemelor de sănătate grave au fost abandonaţi de către părinţi, în spital. 

Medicul stomatolog, Irina Molnar, aflat în echipa de voluntari ai Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului a declarat: "M-a impresioant dăruirea cu care domnul dr. Carstoveanu își îndeplinește vocația, fiind atât medic, cât și tata pentru copii abandonați de părinți în timpul tratamentului". 

"Am rămas profund impresionată de atenția și dedicarea întregului personal medical cu care sunt tratați copii din această secție. În ciuda problemelor foarte grave de sănătate și a stării critice din care medicii nu le mai dădeau șanse de recuperare, mulți copii și-au revenit miraculos, grație puterii divine. Dumnezeu lucrează pentru oameni, prin medici", a punctat un alt voluntar din echipă, Oana Vartolomei.

De asemenea, un alt voluntar, Octavian Bojan, a adăugat: "Domnul dr. ne-a încurajat să visam la lucruri mărețe întrucât suntem o echipă de specialiști din domenii diverse, având potențialul necesar, iar omul este elementul cheie în realizarea obiectivelor propuse". 

Coordonatorul echipei de voluntari Dan Prună a declarat: "M-a marcat profund ceea ce ne-a relatat domnul dr. Cătălin  Carstoveanu și anume faptul că pe parcursul tratamentului copiilor, unii părinți își abandonează copii în spital, însă dl dr. le rămâne alături, făcând de multe ori eforturi supraomenești pentru a le salva viața, parafrazându-l pe domnul dr.: "Alaturi de ei până la capat". Aș dori să-i mulțumesc Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru Înaltă Binecuvântare și sprijinul acordat pe parcursul desfășurării tuturor activităților social filantropice întreprinse de-a lungul timpului de către voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului. De asemenea, țin să-i mulțumesc Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru, duhovnicul meu, inițiatorul și coordonatorul activităților desfășurate la Paraclisul Catedralei Naționale".


Stiri despre:   Marie Curie,  

Autor:    ziarele.com

Sursa:   www.ziarele.com

Aboneaza-te la ultimele stiri prin e-mail

Adresa de e-mail:

 

ecco fashionup depurtat otter mycloset emag flanco

Citeste si:


Stiri Sanatate:


Stiri Mondene:

Comentarii
 
Nu exista nici un comentariu la aceasta stire !
 
Adauga un comentariu
 

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Va rugam folositi un limbaj decent !

Cod de securitate:

imagine de securitate
prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din 2018-07-18
Dolar
RON
Euro
RON

curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!