Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Ziare Online - Utile

 

facebook
Pleci in vacanta? Unde iti poti lasa animalul de companie

Duminică, 24 Decembrie 2017, 12:59
114 vizite - 0 comentarii


Camere cu fotolii confortabile, cu vedere la pădure, încălzire prin pardoseală și muzică în surdină. Totul, cât se poate de intim! Nu e pentru oameni, ci pentru animalele lor!

Pleci în vacanță și nu ai cu cine să lași picisa sau cățelușul? Îi poți rezerva o cameră într-un hotel de animale. Sunt cu duiumul, iar ofertele și condițiile sunt pentru toate buzunarele. Cazarea pe noapte costă între 50 și 150 de lei, însă face toți banii, spun specialiștii. Cele mai confortabile camere, instructor la dispoziție non-stop, plimbări relaxante prin pădure și chiar SPA la discreție – totul în materie de răsfăț ”animalicesc” doar pentru companionul dumneavoastră!

”Avem spații de cazare generoase, între 10 m2 și 20 m2, individuale, cu covorașe, coșulețe confortabile sau fotolii, încălzire, web-cam, sistem audio, decorațiuni identice cu cele dintr-o locuință. Practic, orice cameră poate fi personalizată după cerințele clientului, cu obiecte sau mobilier de acasă”, descriu cei de la RingStar condițiile de care beneficiază patrupedele cazate la ei.

Tarifele pornesc de la 75 de lei/noapte și pot ajunge la 95 de lei/noapte, dacă stăpânul optează pentru o cameră cu web, ca să își supravegheze ”live” animăluțul lăsat în pensiune. Programul de masă și plimbare se face după indicațiile proprietarului, în limita a maxim 4 plimbări în intervalul orar 8.00-22.00, iar hrana cățeilor poate fi adusă de client sau poate fi asigurată de pensiune pentru un cost suplimentar de 15 lei/zi. Cei mai pretențioși pot alege, însă, camerele VIP. Aici, ”oaspeții” se bucură de o atenție specială, putând fi scoși la plimbare de câte ori dorește proprietarul și la orice ore dorește acesta. ”De asemenea, încercăm să îndeplinim orice cerință a clientului”, mărturisesc cei de la Ring Star. Și tarifele de cazare în zona VIP sunt însă pe măsură: 13- de lei/noapte, de animăluț.

Cerea este mare, iar pet-hotelurile care vor să rămână la înălțime și-au diversificat oferta. Astfel, clienții pot beneficia, la cerere, de taxi-pet, adică transfer la și de la hotelul pentru animale, dar și de servicii de toaletaj, spălat, tuns, toaletat sau dresaj canin.

Și MarcoVet, din Pipera, oferă cazare în spații ”de lux” pentru animăluțe, atât interiorare cât și exteriorare. Pensiunea dispune de un spațiu de 5.000 mp, care include teren de plimbare, teren de dresaj, alei, toate echipate cu instalație pentru nocturnă sau piste agility. Aici, câinii sunt plimbați de trei ori pe zi într-un spațiu cu gazon natural și dotat cu jucării sau obstacole. Totodată, pisicilor le este destinat un spațiu închis special de joacă. Și pentru animalele mici există o încăpere generoasă, dotată cu toate accesoriile necesare. Cazarea unui câine, spre exemplu, costă aici 83 de lei/zi, cu hrana stăpânilor sau 98 de lei, cu mâncarea pensiunii. Clienții care aleg serviciile VIP vor trebui să scoată din buzunare 105 lei, cu hrana adusă de acasă, sau 120 de lei, cu ”meniul” hotelului. Cei care au alte animăluțe, de dimensiuni mai mici, scapă, firește, mai ieftin. Numai 46 de lei costă cazarea acestora și asta cu hrana inclusă!


Stiri despre:   pet hotel,  animale cazare,  preturi animale hotel,  

Autor:    Click.ro

Sursa:   www.click.ro

Aboneaza-te la ultimele stiri prin e-mail

Adresa de e-mail:

 

ecco fashionup depurtat otter mycloset emag flanco

Citeste si:


Stiri Sanatate:


Stiri Mondene:

Comentarii
 
Nu exista nici un comentariu la aceasta stire !
 
Adauga un comentariu
 

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Va rugam folositi un limbaj decent !

Cod de securitate:

imagine de securitate
prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din 2018-11-16
Dolar
0.1479 RON
Euro
4.6639 RON

curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!