Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Ziare Online - Director Ziare - Ziarul Evz monden

 

Ziarul "Evz monden"

Website: http://www.evzmonden.ro

Ziar din categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Evz Monden - Evenimentul Monden

Publicitate:

Adauga un Ziar

Stiri din ziarul Evz monden de azi - Ultimele stiri din Evz monden


Putini stiu cine l-a facut om pe Gigi Becali. Barbatul misterios a facut DEZVALUIRI INCREDIBILE despre VIATA latifundiarului din Pipera

Nimeni nu ar fi auzit astăzi de Gigi Becali, dacă în viața familiei lui nu apărea un bărbat care să-i învețe tainele primei afaceri. Costel Tunsu, la rândul său om de afaceri, a făcut mărturii uimitoare la Antena Stars, despre familia, dar și despre tinerețea lui Gigi Becali.

“Tatăl meu a fost unul dintre cei mai mari crescători de oi, noi am stat în cartierul Vatra din Băneasa şi mergea cu oile la păscut la ferma experimentală Băneasa. Mergând aşa cu oile, la o distanţă de 2 kilometri, tata zăreşte două construcţii micuţe, două case. Apropiindu-se cu oile, observă o femeie cu un copil în braţe. Era Giovanni. Gigi şi Victor încă nu erau născuţi. Vizavi iese o femeie care era mama lui Gigi Becali. Taică-su, Tase, nu era acasă, dar acum ca o familie fiind, au început discuţiile şi tata le-a explicat: să meargă într-o comună să cumpere nişte purceluşi”, a mărturisit Costel.

Tunsu susține că tatăl său i-a ajutat să pună bazele primei turme de oi: “Nu veniseră cu nimic, nu aveau nimic. Tata i-a învăţat să supravieţuiască. Azi aşa, mâine aşa şi la câteva zile a venit şi tata lui Gigi. Şi i-a spus că dacă vreţi eu vă pot ajuta să vă vând nişte oi. I-a dat lui tata lui Giovanni 11 oi, şi tătalui lui Gigi 10 oi. Şi asa usor au prosperat, s-au ajutat”, a spus Costel Tunsu la Antena Stars.

Articolul Putini stiu cine l-a facut om pe Gigi Becali. Barbatul misterios a facut DEZVALUIRI INCREDIBILE despre VIATA latifundiarului din Pipera apare prima dată în Evz Monden.

Linkuri Sponsorizate

Oana Roman a trăit în TEROARE. Ce eveniment a MARCAT-O atât de profund ”Mă bătea de îmi sărea apa în cap”

Oana Roman a trăit în TEROARE. Într-un interviu acordat celor de la Viva, Oana Roman a vorbit despre un eveniment care a marcat-o profund. Vedeta spune că Petre Roman a fost un tată dur în perioada copilăriei sale.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, a spus Oana Roman la Interviurile VIVA!.

Articolul Oana Roman a trăit în TEROARE. Ce eveniment a MARCAT-O atât de profund ”Mă bătea de îmi sărea apa în cap” apare prima dată în Evz Monden.

Abia acum s-a aflat! Puţini cunosc SECRETUL CUTREMURĂTOR din viaţa Mărioarei Zăvoranu. Nimeni nu se aştepta la AŞA CEVA

Viaţa Mărioarei a fost una foarte chinuită, mai ales după ce la marele cutremur din 1977 i-au murit atât fetiţele gemene cât şi părinţii, după ce un imobil din Piaţa Romană s-a prăbuşit.

Puţini sunt însă cei care ştiu un detaliu cutremurător din copilăria ei. Mărioara Zăvoranu, cunoscută de toată lumea ca mama Oanei Zăvoranu, nu a avut o tinereţe tocmai uşoară. După spusele Oanei, Mărioara a fost un copil abandonat în tren şi apoi adoptat de o anume familie Radu, potrivit Obiectiv.info

Mărioara a murit in urma cu trei ani, pe 17 aprilie, după o lungă suferinţă şi o perioadă grea petrecută în Spitalul Fundeni din Capitală.

Înmormântarea mamei Oanei Zăvoranunu a fost lipsită de scandaluri, iar tristul eveniment a crescut foarte mult audienţele televiziunilor, chiar şi a celor de ştiri.

Articolul Abia acum s-a aflat! Puţini cunosc SECRETUL CUTREMURĂTOR din viaţa Mărioarei Zăvoranu. Nimeni nu se aştepta la AŞA CEVA apare prima dată în Evz Monden.

S-a aflat de ce s-a RETRAS de la Pro TV Mihaela Rădulescu. Felix a dat-o de gol: Astăzi, unul dintre sponsorii mei…”

S-a aflat de ce s-a RETRAS! Mihaela Rădulescu a precizat pe Facebook că este ultima dată când apare pe sticlă în postura de jurat, iar acum s-a aflat de ce s-a retras de la Pro TV.

Recent, Mihaela Rădulescu, vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, în vârstă de 49 de ani, a invocat pe rețeaua personală de socializare că nu va mai face parte din juriul „Romanii au talent”.

Anuntul a fost facut chiar de vedeta, iar motivele invocate erau unele personale, însă decizia are mare legătură cu iubitul său, Felix Baumgartner, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani.

După anunțul postat privind retragerea Mihaelei Rădulescu din PRO TV, s-au vehiculat mai multe ipoteze, inclusiv că drumul Monaco-București e foarte obositor sau că experimentata vedetă vrea să petreacă mai mult timp cu fiul său. Numai că iubitul vedetei a lămurit întreaga situație.

„Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul, de Cartea Recordurilor, pe contul lui de Facebook.

Articolul S-a aflat de ce s-a RETRAS de la Pro TV Mihaela Rădulescu. Felix a dat-o de gol: Astăzi, unul dintre sponsorii mei…” apare prima dată în Evz Monden.prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din 2018-08-16
Dolar
0.1481 RON
Euro
4.6586 RON

curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!