Ziare Online

SHARE ON GOOGLE+

Ziare Online - Director Ziare - Ziarul Formula AS

 

Ziarul "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Ziar din categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

Publicitate:

Adauga un Ziar

Stiri din ziarul Formula AS de azi - Ultimele stiri din Formula AS


RODICA CULCER despre... O vară oribilă!
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1536907514_as_rodica_culcer_1536907605.jpg

"A fost o vară oribilă, a vrajbei și a vio­lenței. Un moment de cotitură, în care campania împotriva statului de drept și a instituțiilor statului s-a cuplat cu atacul brutal, cu gaze și bastoane, asupra celor care contestau pașnic regimul Dragnea. Faptul că guvernul nu a avut nici o ezitare să-i atace pe demonstranți cu bastoane și cu gaze lacrimogene este un semnal că suntem pe cale să ne întoarcem la vremurile tulburi, de la în­ceputul anilor 1990..."


Linkuri Sponsorizate

Unde ne sunt instituțiile?
Accente  /  Ciprian Rus

1536907616_as_ciprian_rus_1536907661.jpg

"Actul de guvernare a ajuns, în ultimul an, un serial de comedie care nu se mai termină. Va lua timp până să ne reobiș­nuim cu dorita responsabilitate și sobrietate pe care le cer rangul de ministru și cel de premier, mai mult ca oricând la anul, când vom deține președinția Con­siliu­lui Uniunii Europene."


Roșii românești perfecte
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1536907670_as_ion_longin_popescu_1536907736.jpg

"Agenția Mediafax lansează o informație plină de... miez: cercetătorii din Timișoara sunt la un pas de a rea­liza primele roșii românești perfecte! Cunoaștem piața și super­marketurile din orașe. Oriunde mergi, dai de roșii importate din Tur­cia, Italia sau Spania. Unele sunt chiar roșii, al­tele galbene, altele ne­gre sau vinete, și aproape toate sunt lipsite de gust și de aromă."


TIA ȘERBĂNESCU: "PSD a adus bancul românesc la valoarea din timpul lui Ceaușescu"
Spectator  /  Claudiu Tarziu

1536907751_as_tia_serbanescu_1536907860.jpg

"Nu ne putem aștepta la o schimbare de gu­vern. Și în niciun caz ca PSD să propună o va­riantă mai bună de Cabinet. După cum s-a văzut, au mers din rău în mai rău. De altfel, imediat ce a fost lan­sată ideea schimbării componenței guver­nu­lui, când chiar o "clasică" a PSD, să zic așa, Eca­terina Andronescu, a cerut demiterea Cabinetului Dăncilă și demisia din fruntea partidului a lui Liviu Drag­nea, acesta din urmă a spus un "nu" hotărât."


"Nepoțica mea e în pericol să facă astm?"
Cititorii intreaba...?  /  Cititor Formula AS

1536907878_salvia_1536908062.jpg

"Nepoțica mea, în vârstă de 8 luni, face foarte des bron­șio­lită. Tu­șește, hârâie din piept, fără a face febră. De trei ori a fost inter­nată în spital. Doresc să știu mai multe des­pre această boală. Am fost între­bați de medic dacă avem cazuri de astm în familie. Eu am avut în tine­rețe crize de astm, dar de vreo 10 ani fac doar câte o rinită aler­gică, pri­mă­vara."


"Am un mont umflat și dureros"
Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1536908073_planta_citsanizene_1536908217.jpg

"Durerile provocate de monturi cedează repede în urma tamponării lor, seară de seară, cu tinctură de iod (atenție, pătează lenjeria!). Ideal ar fi să vă procurați și sare de Bazna (se găsește la farmacie), cu care se fac seara băi calde de picioare (un pumn de sare la un lighean de apă, care se poate păstra și refolosi pentru încă 2-3 băi)."


Răspuns pentru VIORICA, F. AS nr. 1327 - "Există tratament pentru boala Behcet?"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1536908230_sp_simu_nou_1536908331.jpg

"Boala Behcet este o boala autoimună sis­temică, adică afectează întregul organism. Me­canismul prin care apare această afectare este reprezentat de atacul sistemului imunitar dereglat asupra vaselor de sânge care se inflamează și apare vasculita. Sunt afectate mai ales mucoasele bucală și genitală, dar și mucoasa intestinală, unde apar afte sau ulcerații."


Neplăcerile ochilor
Forma maxima  /  Andrei Cheran

1536908361_desen_v2_1_1536908571.jpg

"Am auzit cu toții vorbindu-se despre conjunctivită sau ulcior. În schimb, se știe mult mai puțin despre salazion sau ectropion, fără să mai vorbim despre ptoza palpebrală. Toate aceste neplăceri care vizează conturul ochiului sunt extrem de supărătoare."


Merișoarele de munte - fructe mici, cu virtuți imense pentru sănătate
Medicina naturii  /  Redactia

1536908649_merisor2_rf_8_1536909030.jpg

"Merișoarele de munte (Vaccinium vitis-idaea), numite și afine roșii, sunt bace mici (3-5 mm), de culoare roșie-lucioasă, cu multe semințe în interior. Gustul merișoarelor de munte coapte este dulce-acrișor-astringent. Arbus­tul purtător se nu­meș­te merișor de munte, are o înălțime de 10-30 cm și creș­te în zonele înalte ale Carpaților, ajungând până în zona alpină superioară."


Când tensiunea o ia razna
Terapii alternative  /  Redactia

1536909160_sfecla_tfz_iso_1536909322.jpg

"Pentru a reduce tensiunea sanguină ațâțată de căldurile mari, este necesar să ne curățim sis­te­mul circulator și ficatul. Limitați aportul de gră­simi și produse făinoase. Mâncați mai multe pro­du­se bogate în vitamina C și fiți mult mai activi fizic."
prognoza meteo

( † ) Calendar Ortodox 2018 - sarbatori

   TRIMITE: o stire o poza sau  video 

Director ziare si reviste de la A la Z

Publicitate ...

Abonare newsletter

Adresa de e-mail:

De vizitat   →   utile online

Curs valutar si convertor valutar
curs BNR din

 

 

NU EXISTA INFORMATII VALUTARE !

 

 


curs de schimb valutar     convertor valutar
nu exista stiri
 Stirile cele mai comentate
nu exista stiri

Video            →            Stiri video
Poza zilei              →              Toate pozele
Copilul chinez care a atins o noua treapta a evolutiei. Face parte dintr-o noua rasa umana!